Nieuwe producten bij Eco Coiff Patricia!

 

De gezondheid van jouw haar krijgt bij Eco Coiff Patricia de grootste prioriteit. We lanceren daarom een aantal nieuwe producten van O-Way die uiterst efficiënt zijn om vervelende haarkwaaltjes te behandelen:

 

Gevoelige hoofdhuid?

Soothing Remedy is een uniek product, boordevol actieve ingrediënten. Biodynamische kamille, zanthoxylum en aloë vera kalmeren en hydrateren de hoofdhuid. Bovendien is dit product ook zeer geschikt om eczeem en psoriasis te behandelen.

 
Haaruitval?

Micro-stimulating van O-Way is de ideale behandeling voor het najaar, want in de herfst verandert niet alleen de natuur, maar ook ons lichaam (inclusief ons haar) start dan een vernieuwingsproces.

We breiden ons gamma uit met twee nieuwe O-Way-behandelingen op basis van plantaardige stamcellen die de haarfollikel versterken:

Densifying remedy versterkt je haarschacht en stimuleert nieuwe haargroei;

Vivifying remedy is een weldoener voor de zeer gevoelige hoofdhuid.

micro stimulating en densifying

Schilfertjes?
Het Purifying-gamma van O-Way bestaat uit een behandeling voor vette schilfers en een voor droge schilfers. Een combinatie van nieuwe biotechnologie en ingrediënten zoals crinipan en piroctone olamine zuivert de hoofdhuid en voorkomt nieuwe haarschilfertjes.

 

schilfertjes

Wil je ook een mooie en gezonde haardos? Maak dan snel een afspraak en kom onze nieuwe producten ontdekken!