Ontdek de ecologische producten van O-Way bij Ecocoiff Patricia!

 

Droom je van een mooie haardos? Dan kies je het best voor haarverzorging van de hoogste kwaliteit. Zachte, geconcentreerde producten die lief zijn voor je haar én je hoofdhuid. Bij Ecocoiff Patricia kun je daarvoor vanaf nu terecht dankzij het nieuwe gamma van O-Way. Deze kwaliteitsvolle haarverzorgingslijn geeft je haar en hoofdhuid de verzorging die ze verdienen. Bovendien zijn deze producten milieuvriendelijk, van de ingrediënten tot en met de verpakking.

Denk aan je gezondheid, kies biologisch

De O-Way-producten zijn 100 % biodynamisch en bestaan uit pure plantextracten. De natuurlijke bestanddelen worden gezaaid, geteeld, geoogst en verwerkt op de biodynamische boerderij Ortofficina. Het resultaat? Een hoge concentratie van zuivere en actieve extracten.

De producten van O-Way zijn een weldaad voor de natuur én je gezondheid:

  • De producten bevatten geen schadelijke stoffen, zoals detergenten, bewaarmiddelen en ammoniak.
  • De kleuringen zijn op basis van oliën en illipé boter en zijn bijzonder geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Er zijn 2 soorten kleuringen: een crèmekleuring zonder ammoniak en een kleuring op basis van olie, speciaal voor de gevoelige hoofdhuid. Deze bevat geen recorcinol, geen PPD en geen ammoniak.
  • De zachte ingrediënten bestaan vooral uit fyto-eiwitten. Deze natuurlijke boosters zorgen voor een efficiënte haarbehandeling.
  • De verpakking bestaat uit donker, recycleerbaar glas en garandeert een goede houdbaarheid van de geconcentreerde bestanddelen.

 

O-Way nieuwsbrief

 

Patricia van Ecocoiff: O-Way-ambassadrice

Bij Ecocoiff Patricia kun je terecht voor de beste O-Way-haartherapie. Zaakvoerster Patricia verdiepte zich tijdens intensieve trainingen in het productgamma. Als O-Way-ambassadrice geeft ze zelfs workshops aan andere kappers. Kom langs en ontdek de weldaad van deze groene haarverzorgingslijn!

 

Wil je mooi en gezond haar? Maak dan jouw afspraak voor een deskundige O-Way-behandeling.