Wij houden van haar én van de natuur. Twee elementen die optimaal samenkomen bij Eco Coiff Patricia. De keuze voor biologische producten kwam er uit volle overtuiging. Want een ecologische aanpak is de beste keuze voor elke mens.

Creativiteit is de andere belangrijke factor in ons werk. Daarom volgen we regelmatig cursussen en studeren we nieuwe technieken enthousiast in. Dankzij die up-to-date kennis is onze inspiratie eindeloos en kunnen we voor elk persoonlijkheidstype een gepast kapsel voorstellen.

Luisteren. Dat doen we goed! We luisteren naar je bekommernissen en wensen en zoeken samen met jou het juiste concept. De band die we daarmee creëren, schept vertrouwen en geeft oplossingen op lange termijn. Zo krijg je bij ons altijd een kapsel dat bij je persoonlijkheid past.

Schoonheid zit in iedere mens. Bij Eco Coiff Patricia proberen we dat aan de buiten- en de binnenkant te benadrukken. Eigenlijk is elke dag voor mij een beetje reizen. Ik groei mee met de mensen en zij groeien mee met mij. Ik kan mij creatief uitleven en geef mijn klanten een goed gevoel. Niets geeft me meer voldoening dan mensen tevreden zien vertrekken!
(Patricia)

Tevredenheid heeft niets met een eigen huis, de natuur of andere mensen te maken. Tevredenheid heeft slechts één huis: je eigen hart.
(Ayya Khema)

Tempels zijn niet nodig, ingewikkelde filosofieën zijn niet nodig. Onze eigen hersenen, ons eigen hart is onze tempel. Mijn filosofie is vriendelijkheid.